Отваряне на Портала - 25.05.2013


Разпространете!!!


Отваряне на Портала

25-05-2013


Време е да се предприемат действия, отново! Време е да поемем съдбата на нашия свят в нашите собствени ръце! Затова ще се срещнем в големи и малки групи, както индивидуално, така и колективно по време на пълнолунието през Май. Много от нас ще се съберат и визуализират освобождението на нашата планета от тиранията на негативната енергийна мрежа, така че за първи път в нашата история ще имаме шанса да създадем нашата собствена съдба като свободни граждани на Земята и по този начин напълно ще се предадем на процеса на Възнесение.

Нашата визуализация ще подкрепи плана за планетарното освобождение, така че да се проведе възможно най-скоро, мирно и гладко, колкото е възможно. Можем да го направим! Тази информация трябва да се разпространи вирусно! Трябва да достигнем до много хора, за да се достигне критичната маса от хора правещи медитацията. Моля, публикувайте я на вашите уеб сайтове и блогове. Ако знаете алтернативна медия, можете да я изпратите до тях. Можете да създадете Facebook група и събитие. Можете да създадете видео за това и да го качите в YouTube.


Няколко часа преди отварянето на Портала, лунното затъмнение ще съдейства за натрупване на енергия, за да ни подготви за това събитие. Това е времето на Уесак, период на духовно благословение за човечеството и изливане на Светлина за цялата планета. Основния вихър за това е центриран в Хималаите, където много Просветени и Майстори ще се съберат за закрепване на Светлината за Земята по това време на пълнолуние през май. Въпреки че според някои традиции Уесак фестивала вече се е случил по време на пълнолунието през април, много силен изблик на Светлина винаги се случва по време на пълнолунието през май. Много силна времева линия тече през деня на 25 май. На 25 май 1975 г. целият 50 годишен процес на планетарно освобождение бе започнат. На 25 май 2010 г. специален портал, наречен "Mission Blue Shield" е активиран и той постави началото на падането на Архонтите. И сега на 25 май 2013 г., ние ще отворим Портала. Целта на портала е да освободи човечеството от хватката на отрицателната енергийна мрежа, която е заробила човечеството от края на Атлантида.

Ние всички ще правим тази визуализация по едно и също време, в момента на отварянето на портала, който идва на 25 май в 12 часа и 12 минути PDT.

Тук можете да видите точното време на активиране за различните места:

http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Opening+of+the+Portal&iso=20130525T1210&p1=137

Моля, обърнете внимание, че времето за отварянето на Портала в тази връзка е 12:10 PDT, което е 2 минути преди действителното отваряне и поради това е добър момент да започнете с вашата медитация.


Инструкции:

1. Отпуснете тялото и ума като следите дъха си за няколко минути

2. Призовете присъствието на вашата Душа (Висшия Аз) и присъствието на духовните си водачи, ангели и Възнесени Владици

3. В името на вашият Висш Аз, заявете на глас, че прекратявате и анулирате всичките си споразумения и договори с тъмните сили, независимо от тяхното съдържание

4. В името на вашият Висш Аз, заявете на глас, че сега сте свободни и суверенни същества на Светлината

5. Визуализирайте стълб от златна Светлина, спускащ се от Галактическото Централно Слънце и преминаващ през тялото ви

6. Визуализирайте, че златната Светлина се разширява през сърцето и ръцете ви във всички посоки, преобразува всяка тъмнина от нефизическите нива в Светлина, изчиства съдържанието на имплантото полукълбо, което е полукълбо - поле с диаметър сто фута (30 метра ) около вас. Продължете излъчването на тази златна светлина, докато вашето имплантно полукълбо е напълно изпълнено със Светлина

7. Сега визуализирайте цялото имплантно полукълбо изпълнено с модела на Цветето на Живота, което ще стабилизира и увеличи честотата на вибрациите на енергийното поле около вас:


8. Визуализирайте същата златна Светлина преобразуваща всички импланти полукълба по света


Много хора очакват впечатляващи резултати, когато всеки от планетарните портали и врати се отваря. Трябва да се разбере, че планетарното освобождение е постепенен процес, чиято кулминация е крайното Събитие, което ще бъде грандиозно наистина.

Имайте предвид, че:

Отварянето на Портала няма да задейства глобалното събитие, което "Cliff High" предвижда нито световното финансово нулиране. Няма да се случат масивни катастрофални събития в близкото бъдеще, както и финансовото нулиране ще се случи по време на Събитието. Времето на Събитието все още не може да бъде разкрито, но окончателната победа на Светлината е близо.

Актуализации за Отварянето на Портала:

http://2012portal.blogspot.com/


Линк към събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/249358728536566/


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

7 comments

  1. vsichko propada sam sam imam chuvstvoto che nikoi ne me razbira mnogo etrudno napravo boli idvami da kreshty da svarsha dotuk

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Вероятно се се променил по някакъв начин, който вече не предлага на обичайните присъстващи в живота ти това, което им е давано преди.
      Потърси промяна на компания, месторабота, промяна в начина ти на живот, така, че да отговаря на новата ти настройка.

      До преди 3 години живеех в София. Преди 3 години, започнах да осъзнавам, че няма какво повече да правя в този град. Животът ме беше лишил от всичко, което представляваше ценност за мене там, по онова време. И така за една година узря идеята да се махна. На нова година отидох в един друг град, наблизо и от тогава не съм се връщал в Сф. Животът ми предложи съвсем нови перспективи, а най - интересното е, че някои от нещата, които бях загубил в София ми се върнаха. Сега отново чувствам, че трябва да се връщам към София и ще го направя.

      Изтриване
    2. Не си дошъл Тук някой друг да те разбира, разбери сам себе си! И стига хленчене и окайване, това не води до нищо! Я се стегни!

      Изтриване
  2. Не си сам и никога не си бил. Дошъл си в най-хубавото време за живеене на Земята-остани!
    Тук си,за да бъдеш щастлив и свободен-остани! Ти си светлина и любов-остани и свети! Остани с всички нас-без теб този свят е непълен!
    Казваш,че никой не те разбира-а ти отнасяш ли се с разбиране към себе си и състоянието в което си? Защо си причиняваш тази болка? Обичай се-бъди нежен и внимателен с душата си; уважавай това,което се случва в сърцето ти-говори му,утешавай го,подкрепяй го,разбери какво иска то. Чувстваш се сам,защото сам си изоставил себе си-сърцето и душата ти са самотни,не защото другите не ги разбират,а защото ти не се отнасяш с разбиране към тях.Няма по-важна връзка от връзката със самият теб-научи се да се обичаш. И продължавай да пишеш,но моля те на кирилица.

    ОтговорИзтриване
  3. Повечето хора не значт какво е кирилица...
    Пиши на Български "българино" и не ме гледай тъпо...

    ОтговорИзтриване
  4. Медитирайте и на Всевишния за просветление и благост се молете,а не само да негодувате,оплаквате,безгрижничете,пъшкотете...

    ОтговорИзтриване